Paste cu dovlecel prăjit şi parmezan
PrinteazaO reteta de paste cu dovlecel prajit si parmezan din: paste, dovlecel, rosii cherry, ulei de masline, sare, piper, parmezan si frunze de busuioc.
- 1 cană de paste
- 1 dovlecel
- 3-4 roşii cherry
- ulei de măsline
- sare
- piper
- parmezan răzuit
- frunze proaspete de busuioc
Mod de preparare:
Se fierb pastele. Dovlecelul se taie rondele, roşiile în jumătăţi şi se prăjesc în ulei de măsline, după care se scot pe o farfurie. După ce se scurg pastele se amestecă cu uleiul rămas după prăjirea dovlecelului şi se condimentează cu sare şi piper.
Se adaugă şi feliile de dovlecel, peste care se presară parmezanul ras şi frunzele de busuioc.
Paste cu dovlecel prăjit şi parmezan
Pofta buna!