Paste fainoase fara ou cu sos de rosii

Printeaza

Paste fainoase fara ou cu sos de rosii

Ingrediente:Paste fainoase fara ou cu sos de rosii

  • 500 g paste făinoase de post
  • 250 ml ulei
  • 1 kg roşii sau 5 linguri pastă de tomate
  • 2 linguri zahăr
  • 5 foi dafin

 

Mod de preparare:

Fierbi pastele făinoase în apă clocotită cu sare, le strecori şi le clăteşti cu apă caldă, după care le amesteci cu ulei. Aşezi pastele în tavă şi le dai la cuptor să se rumenească pu­ţin.

Prepari sosul de roşii, astfel: într-o cratiţă pui ulei, adaugi roşiile opărite şi date prin sită sau bu­lionul şi laşi să fiarbă. Potriveşti de sare, adaugi zahărul şi foile de dafin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.