Paste fainoase cu sos de peste

Printeaza

 Paste fainoase cu sos de peste

Ingrediente:Paste fainoase cu sos de peste

  • 1 conservă de peşte în sos tomat
  • 1 pungă de paste
  • 2 lin­guri bulion
  • ulei

 

Mod de preparare:

Fierbi pastele în apă cu sare şi după ce au fiert, le scurgi şi le laşi acoperite într-o cratiţă.

Separat, prăjeşti puţin peştele, apoi adaugi bulionul şi sosul din conservă şi mai laşi pe foc câteva minute. Torni sosul de peşte dea­supra pastelor şi amesteci.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.