Paste fara gluten cu anghinare

Printeaza

Paste fara gluten cu anghinare din: paste fara gluten, ulei, mozzarella, rosii, masline, anghinare.

Ingrediente:Paste fara gluten cu anghinare

  • 150 g paste fără gluten
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 8 mini bile de mozzarella
  • 100 g roşii deshidratate
  • 3 linguri măsline negre
  • 75 g inimi de anghinare
  • o mână bună de rucola

 

Mod de preparare:

Fierbe pastele în apă cu sare, conform instrucţiunilor înscrise pe ambalaj. Scurge de lichid şi apoi trece-le rapid sub jet de apă rece. Stropeşte cu o lingură ulei de măsline şi amestecă.

Adaugâ brânza tăiată felii, roşiile, măslinele, inima de anghinare şi amestecă pentru a se combina.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.