Paste cu fasole verde, sunculita si branza

Printeaza

Paste cu fasole verde, sunculita si branza din: fasole verde, sare, fusilli, rosii, sunculita afumata, ulei, patrunjel verde, supa de legume, piper, telemea.

 

Ingrediente:

  • 500 g fasole verde
  • sare
  • 400 g fusilli
  • 500 g rosii
  • 150 g sunculita afumata
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 125 ml supa facuta din concentrat de legume
  • piper
  • 200 g telemea putin sarata

 

Mod de preparare:

Speli fasolea verde, o cureţi, o , tai bucăţi şi o fierbi circa 5 minute în apă cu sare. în aceeaşi apă fierbi şi pastele (după indicaţiile de pe ambalaj).

In apa în care fierbi pastele, introduci câteva secunde şi roşiile, apoi le scoţi, le cureţi de pieliţă şi le tai mărunt.

Şunculiţă afumată, tăiată fâşii, o prăjeşti în uleiul încins, până ce devine crocantă, după care o scoţi din tigaie şi, în locul ei, pui roşiile, pătrunjelul şi supa făcută din concentratul de legume. Adaugi sare şi piper după gust şi fierbi totul încet, circa 5 minute.

Scurgi de apă pastele şi fasolea, le amesteci cu baconul prăjit şi cu sosul de roşii. Incorporezi brânza sfărâmată sau tăiată cubuleţe şi condimentezi.

Paste cu fasole verde, sunculita si branza

Paste_cu_fasole_verde_sunculita_si_branza

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.