Paste fusilli cu zucchini

Printeaza

Paste fusilli cu zucchini din: paste, ulei de masline, zucchini, ceapa, telina, morcov, pancetta, branza, sare, piper, dafin.

Ingrediente:Paste_fusilli_cu_zucchini

  • 500 g paste fusilli
  • 5 linguri ulei de masline
  • 1 zucchini verde mai mic
  • 1 ceapa
  • 1 tija de telina
  • 1 morcov
  • 250 g pancetta afumata (sunculita)
  • branza
  • sare
  • piper
  • 2 foi de dafin

Mod de preparare:

Intr-o tigaie pui uleiul de masline, il incingi, dupa care adaugi ceapa taiata marunt.

Lasi la prajit pentru 1 minut, dupa care adaugi pancetta.

Lasi la calit pentru 2-3 minute, dupa care pui dovlecelul taiat cubulete.

Dupa 1 minut adaugi morcovul taiat si tija de telina taiata marunt.

La sfarsit torni apa cat sa le cuprinda. Totodata potrivesti de sare si piper si adaugi foile de dafin. Lasi la fiert pana cand scade apa, iar legumele sunt moi.

Pastele fusilli le fierbi conform instructiunilor de pe ambalaj, iar cand sunt fierte le pui peste legume si amesteci bine.

Cand le servesti, presari din abundenta branza.

Paste fusilli cu zucchini

Paste_fusilli_cu_zucchini

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.