Paste gratinate cu spanac
PrinteazaPaste gratinate cu spanac din: paste, spanac, bacon, smantana, branza topita, cascaval, pesmet, sare, piper.
- o pungă paste
- 500 g spanac
- 150 g cuburi bacon
- 200 ml smântână de gatit
- 2 triunghiuri brânză topita
- 25 g caşcaval
- 2 linguri pesmet
- piper
- sare
Mod de preparare:
După ce a fost bine curăţat şi spălat, spanacul se pune 10 minute la fiert şi, separat, la fel se pun pastele.
Spanacul fiert şi bine scurs se amestecă apoi cu brânza topită şi se pune într-un vas de cuptor foarte puţin uns.
Pastele fierte si scurse se amestecă apoi cu smântână şi cuburile de şuncă şi se pun peste spanac. Se amestecă. Se presară sare şi piper.
Se presară caşcaval ras amestecat cu pesmet şi se lasă la cuptor pentru 20 de minute.
Pofta buna!