Paste gratinate cu mere din: ceapa rosie, mere, cascaval, paste, sare, unt, smantana, supa si amidon.
Ingrediente:
2 cepe rosii mijlocii
2 mere acrisoare medii
100 g cascaval Emmentaler
500 g paste scurte
sare
2 linguri unt
200 g smantana
100 ml supa
1 lingura amidon
Mod de preparare:
Se curăţă ceapa şi se taie fâşii. Se spală merele, se taie sferturi, se curăţă de cotoare şi seminţe şi se taie felii.
Se rade caşcavalul.
Se fierb pastele al dente, într-o cantitate mare de apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj.
Se scurg.
Se încinge cuptorul la 200°C. Se topeşte untul şi se călesc pastele. Se aşază într-o formă de sufleu unsă, alternând cu ceapă, mere şi 2/3 din cantitatea de caşcaval.
Se dă în fiert smântână cu supă şi se adaugă amidon. Se toarnă peste paste şi se lasă să se gratineze.
Paste gratinate cu bacon din: paste, bacon, branza, lapte, faina, unt, cascaval, sare, piper. Ingrediente: o pungă paste 250 g bacon un tub brânză topită 200 ml lapte o lingură făină 25 g unt 50 g caşcaval sare piper Mod de preparare: Pastele se pun la fiert şi se lasă să fiarbă conform indicaţiilor […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.