Paste integrale cu sos pesto

Printeaza

Paste integrale cu sos pesto din: paste, mazare, nuci de pin, busuioc, usturoi, crema de branza, parmezan, sare.

Ingrediente:Paste integrale cu sos pesto

  • 175 g paste din făină integrală
  • apa cu sare
  • 75 g mazare
  • 50 g nuci de pin
  • o mână de busuioc
  • 2 linguri parmezan
  • 2 căţei de usturoi
  • 50 g cremă de brânză de vaci

 

Mod de preparare:

Fierbe 175 g paste din făină integrală în apă cu sare conform instrucţiunilor înscrise pe ambalaj. Scurge de lichid şi păstrează deoparte 2 linguri din acesta.

Fierbe în apă cu sare 75 g mazăre 5 minute. Scurge de lichid şi apoi trece sub jet de apă rece.

Mărunţeşte în tocătorul electric 50 g nuci de pin rumenite, o mână de busuioc, 2 linguri parmezan, 2 căţei de usturoi şi 50 g cremă de brânză de vaci, diluează cu apa păstrată deoparte dacă e cazul.

Pasta trebuie să fie grunjoasă; potriveşte gustul de sare şi piper şi adaugă peste pastele fierte. Serveşte presărat cu parmezan răzuit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.