Paste la cuptor cu carnati
PrinteazaPaste la cuptor cu carnati din: ardei, vanata, dovlecel, ulei, carnati, paste, sos, busuioc, cas.
- 1 ardei gras roşu si galben
- 1 vânătă, tăiată bucăţi
- 1 dovlecel, tăiat bucăţi
- 2 linguri ulei aromatizat cu usturoi
- 450 g cârnaţi proaspeţi
- 300 g paste pene
- 2×340 g sos de paste cu busuioc şi roşii
- o mână de busuioc
- 125 g caş, rupt bucăţi
Mod de prepaare:
Incinge cuptorul la semnul 6/200°C. Unge legumele cu uleiul aromarizaîşi aşază-le în tavă. Scoate carnea din cârnaţi şi modelează chifteluţe. Aşază-le deasupra legumelor şi dă la cuptor 20 minute.
Fierbe pastele în apă cu sare, conform instrucţiunilor înscrise pe ambalaj. Scurge-le şi pune-le din nou în vas şi combină cu legumele rumenite, chifteluţele, sosul de paste şi busuiocul.
Potriveşte de sare şi piper şi pune totul în tava de copt. Presară deasupra caşul şi dă la cuptor 15 minute. Serveşte cu busuioc proaspăt.
Paste la cuptor cu carnati
Pofta buna!