Paste la cuptor cu sunca

Printeaza

Paste la cuptor cu sunca din: paste, smantana, sunca, ou, cascaval, sare, piper.

Ingrediente:Paste la cuptor cu sunca

  • 200 g paste
  • 100 ml smântână de gătit
  • 250 g şuncă
  • un ou
  • 50 g caşcaval ras
  • sare
  • piper
  • pătrunjel, pentru servit

 

Mod de preparare:

Pastele se pun la fiert în apă cu un praf de sare.

Intre timp, şunca se taie cuburi, iar oul se bate şi se amestecă bine cu smântână. Se scurg pastele şi se amestecă cu 1/2 din cantitatea de caşcaval, apoi se pun în tava de copt.

Se adaugă şunca, smântână şi piperul, se amestecă şi se dă la cuptor pentru 15 minute. Se serveşte cu restul de caşcaval ras şi pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.