Paste cu legume si capere

Printeaza

O retete delicioasa de Paste cu legume si capere din: rosii cherry, sare, piper, usturoi, rosii uscate, spaghetel, ulei de masline, broccoli, capere, oregano si parmezan.

Ingrediente:Paste cu legume si capere

  • 400 g rosii cherry
  • sare
  • piper
  • 2 catei de usturoi
  • 150 g rosii uscate conservate in ulei
  • 400 g spaghete
  • 3 linguri ulei de masline
  • 400 g broccoli
  • 2 linguri capere
  • 1 lingura oregano tocat
  • 50 g parmezan

 

Mod de preparare:

Se despart buchetele de broccoli si se oparesc in apa cu sare circa 10 minute. Se toaca usturoiul. Se lasa sa se scurga de ulei rosiile uscate, apoi se toca. Se spala rosiile cherry.

Se fierb spatele intr-o cantitate mare de apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj.

Se incinge 1 lingura de ulei intr-o tigaie si se calesc usturoiul, rosiile uscate si caperele circa 3 minute. Se adauga apoi rosiile cherry si buchetelele de broccoli oparite. Se presara oregano.

Se scurg pastele si se amesteca impreuna cu legumele. Se servesc presarata cu parmezan.

Paste cu legume si capere

Paste cu legume si capere

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Sorina Apetroiei

    Da, asa fac si eu pastele

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.