Paste cu legume si capere
PrinteazaO retete delicioasa de Paste cu legume si capere din: rosii cherry, sare, piper, usturoi, rosii uscate, spaghetel, ulei de masline, broccoli, capere, oregano si parmezan.
- 400 g rosii cherry
- sare
- piper
- 2 catei de usturoi
- 150 g rosii uscate conservate in ulei
- 400 g spaghete
- 3 linguri ulei de masline
- 400 g broccoli
- 2 linguri capere
- 1 lingura oregano tocat
- 50 g parmezan
Mod de preparare:
Se despart buchetele de broccoli si se oparesc in apa cu sare circa 10 minute. Se toaca usturoiul. Se lasa sa se scurga de ulei rosiile uscate, apoi se toca. Se spala rosiile cherry.
Se fierb spatele intr-o cantitate mare de apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj.
Se incinge 1 lingura de ulei intr-o tigaie si se calesc usturoiul, rosiile uscate si caperele circa 3 minute. Se adauga apoi rosiile cherry si buchetelele de broccoli oparite. Se presara oregano.
Se scurg pastele si se amesteca impreuna cu legumele. Se servesc presarata cu parmezan.
Paste cu legume si capere
Pofta buna!
Da, asa fac si eu pastele