Paste cu legume si carnati

Printeaza

Paste cu legume si carnati din: vanata, ardei, rosii, carnat, paste, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1/2 vânată
  • un ardei gras
  • 2 rosii
  • un cârnat
  • o pungă paste
  • 2 linguri ulei
  • o ceapă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Paste cu legume si carnati: Vânata se taie fetii care se presară cu sare şi se lasă aşa.

In ulei se pune ceapa la călit, apoi cârnatul şi ardeiul, tăiat fâşii.

Se lasă să se înmoaie, se adaugă vinetele şterse de suc şi roşiile.

Intre timp, se pun pastele la fiert.

După ce au scăzut bine toate legumele, se pun pastele fierte, se potriveşte gustul de sare şi piper şi se mat lassă 5 minute împreună.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Supă de paste cu legume şi cârnaţi

Supă de paste cu legume şi cârnaţi din: ulei de masline, carnati, supa de pui, penne, morcovi, ceapa, telina, fasole verde si patrunjel. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 8 carnati facuti in casa 2,8 litri supa de pui 400 g penne 2 morcovi, feliati fin 2 cepe, feliate fin 3 tulpini de telina Apio 140 […]

 

Fazan în Vin cu Ierburi Aromatice

Fazan în Vin cu Ierburi Aromatice din: fazan, vin rosu, ceapa, morcovi, telina, usturoi, garni, sare, piper, ulei, supa, unt. Această rețetă, perfectă pentru sărbători sau cine festive, transformă o masă obișnuită într-o experiență culinară memorabilă. Marinarea și gătitul lent asigură că fiecare mușcătură este suculentă, plină de arome complexe și pur și simplu delicioasă. […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.