Paste cu legume şi carne tocată

Printeaza

O reteta delicioasa de paste cu legume si carne tocata din: varza chinezeasca, usturoi verde, ciuperci, mazare tucara, usturoi, ghimbir, paste chinezesti, bambus, ulei, carne tocata, sos de soia, piper cayenne si sare.

Ingrediente:Paste cu legume şi carne tocată

  • 1/2 varza chinezeasca
  • 2 fire de usturoi verde
  • 200 g ciuperci champignon
  • 150 g mazare tucara
  • 2 catei de usturoi
  • 3 cm de ghimbir
  • 100 g paste chinezesti (instant)
  • 200 g de mladite de bambus
  • 4 lingurite de ulei
  • 750 g de carne tocata
  • sos de soia
  • piper cayenne
  • sare

 

Mod de preparare:

Pregătiţi legumele. Tăiaţi varza fâşii, usturoiul verde inele, iar ciu­percile, eventual, în patru. Tăiaţi mazărea ţucără în jumătate. Curăţaţi usturoiul us­cat şi ghimbirul, apoi tăiaţi-le mărunt. Lăsaţi pastele în apă fierbinte, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Spălaţi mu­gurii de bambus şi lăsaţi-i să se scurgă, încingeţi uleiul într-o tigaie mare, apoi prăjiţi carnea tocată.

Condimentaţi-o cu sos de soia şi cu piper cayenne, apoi scoateţi-o din tigaie. 3 încingeţi restul uleiului în tigaie. Căliţi 2-3 minute usturo­iul verde, usturoiul uscat, ghimbirul, ciu­percile, mazărea ţucără şi varza, având grijă să nu se ardă. Scurgeţi pastele. Adăugaţi-le în tigaie împreună cu ames­tecul de carne tocată şi prăjiţi încă 2-3 minute. La final, condimentaţi totul cu sos de soia şi piper cayenne.

Paste cu legume şi carne tocată

Paste cu legume şi carne tocată

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.