Paste cu legume si carne de vita
PrinteazaPaste cu legume si carne de vita din: carne de vita, ceapa, usturoi, rosii, mazare, macaroane sau spaghete, cascaval, ulei, sare, piper, oregano.
Ingrediente:
- 400 g carne de vită
- 1 ceapă
- 2 căţei de usturoi
- 4 roşii din conservă
- 200 g mazăre verde
- 200 g macaroane sau spaghete
- 100 g caşcaval
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
- oregano
Mod de preparare:
Speli carnea, o tai bucăţi şi o prăjeşti în ulei. Cureţi şi tai bucăţi ceapa şi usturoiul, le adaugi peste carne.
Tai mărunt roşiile, le pui în tigaie şi laşi totul să fiarbă înăbuşit. Separat, fierbi mazărea în apă clocotită cu sare.
Când e gata, o scurgi, o adaugi peste carne, potriveşti gustul cu sare, piper şi oregano şi mai ţii pe foc 10 minute.
Fierbi pastele în apă cu sare şi când sunt gata, le scurgi şi le treci printr-un jet de apă rece.
Pui într-un vas sosul de cane şi legume, aşezi pastele, presari caşcavalul ras şi coci totul la foc potrivit 20 de minute.
Pofta buna!