Paste cu legume si carne de vita

Printeaza

Paste cu legume si carne de vita din: carne de vita, ceapa, usturoi, rosii, mazare, macaroane sau spaghete, cascaval, ulei, sare, piper, oregano.

Ingrediente:

  • 400 g carne de vită
  • 1 ceapă
  • 2 căţei de usturoi
  • 4 roşii din conservă
  • 200 g mazăre verde
  • 200 g macaroane sau spaghete
  • 100 g caş­caval
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • oregano

 

Mod de preparare:

Speli carnea, o tai bucăţi şi o prăjeşti în ulei. Cureţi şi tai bucăţi ceapa şi usturoiul, le adaugi peste carne.

Tai mărunt roşiile, le pui în tigaie şi laşi totul să fiarbă înăbuşit. Separat, fierbi mazărea în apă clocotită cu sare.

Când e gata, o scurgi, o adaugi peste carne, po­triveşti gustul cu sare, piper şi oregano şi mai ţii pe foc 10 minute.

Fierbi pastele în apă cu sare şi când sunt gata, le scurgi şi le treci printr-un jet de apă rece.

Pui într-un vas sosul de cane şi legume, aşezi pastele, presari caşcavalul ras şi coci totul la foc potrivit 20 de minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.