Paste cu legume la cuptor
PrinteazaO reteta delicioasa de paste cu legume la cuptor din: praz, cascaval, parmezan, ulei, mustar boabe, faina, lapte degresat, concentrat de legume, rosii, costita afumata si paste.
- 3 fire de praz, taiate felii subtiri
- 100 g cascaval
- 400 g parmezan, razuit
- 3 linguri ulei
- 1 lingura mustar boabe
- 2 linguri faina
- 600 ml lapte degresat
- 1 cub concentrat de legume, dizolvat in 2 linguri de apa clocotita
- 6 rosii, taiate pe jumatate
- 8 felii de costita afumata slaba
- 350 g paste
Mod de preparare:
Preîncălzeşte cuptorul la semnul 4/180 C Sotează prazul până când devine translucid. Adaugă muştarul şi făina şi prăjeşte 1 minut. Adaugă laptele şi concentratul, câte un polonic.
Coace roşiile 5 minute pe grătar şi rumeneşte costiţa Fierbe pastele în apă cu sare. Adaugă-le în vasul cu praz împreună cu jumătate din cantitatea de caşcaval şi parmezan.
Adaugă roşiile şi amestecă, apoi dă la cuptor 15 minute, într-un vas termorezistent. Serveşte-le presărate cu costiţa tăiată bucăţi.
Paste cu legume la cuptor
Pofta buna!