Paste cu legume la cuptor

Printeaza

O reteta delicioasa de paste cu legume la cuptor din: praz, cascaval, parmezan, ulei, mustar boabe, faina, lapte degresat, concentrat de legume, rosii, costita afumata si paste.

Ingrediente:Paste cu legume la cuptor

  • 3 fire de praz, taiate felii subtiri
  • 100 g cascaval
  • 400 g parmezan, razuit
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura mustar boabe
  • 2 linguri faina
  • 600 ml lapte degresat
  • 1 cub concentrat de legume, dizolvat in 2 linguri de apa clocotita
  • 6 rosii, taiate pe jumatate
  • 8 felii de costita afumata slaba
  • 350 g paste

 

Mod de preparare:

Preîncălzeşte cuptorul la semnul 4/180 C Sotează prazul până când devine translucid. Adaugă muştarul şi făina şi prăjeşte 1 minut. Adaugă laptele şi concentratul, câte un polonic.

Coace roşiile 5 minute pe grătar şi rumeneşte costiţa Fierbe pastele în apă cu sare. Adaugă-le în vasul cu praz împreună cu jumătate din cantitatea de caşcaval şi parmezan.

Adaugă roşiile şi amestecă, apoi dă la cuptor 15 minute, într-un vas termorezistent. Serveşte-le presărate cu costiţa tăiată bucăţi.

Paste cu legume la cuptor

Paste cu legume la cuptor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.