Paste cu legume, masline si usturoi

Printeaza

O reteta delicioasa de paste cu: foi de lasagna, masline, ardei gras, ardei capia, rosii uscate, rosii cherry, usturoi, ulei de masline, ceapa rosie, ceapa alba, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Paste cu legume, masline si usturoi

  • 8 foi de lasagna
  • 100 g măsline feliate
  • doi ardei graşi
  • un ardei capia
  • 5 roşii uscate în ulei
  • 200 g roşii cherry
  • 4 căţei de usturoi
  • 75 ml ulei de măsline
  • o ceapă roşie
  • o ceapă albă
  • sare
  • piper
  • pătrunjel

Mod de preparare:

Roşiile uscate se toacă mărunt şi se pun la călit într-o cratiţă cu ulei încins. Se adaugă ardeii graşi şi ardeiul capia tăiaţi cubuleţe, ceapa roşie şi ceapa albă tocate mărunt.

Se presară usturoiul curăţat de foi şi tăiat felii, se prăjesc la foc iute 10 minute, apoi se adaugă roşiile cherry spălate şi tăiate jumătăţi.

Se condimentează, se presară măslinele feliate, se amestecă şi se mai ţin pe foc 5 minute. Se scutură cratiţa uşor, fără să se mai amestece cu lingura, căci se sfărâmă roşiile cherry.

Foile de lasagna se fierb în apă cu sare, se clătesc în apă rece, se taie bucăţi mici şi se pun într-un bol mai mare.Se toarnă deasupra amestecul din cratiţă, se presară pătrun­jel proaspăt tocat, se amestecă şi se servesc imediat.

Paste cu legume, masline si usturoi

Paste cu legume, masline si usturoi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.