O reteta delicioasa de paste cu: tagliatelle, dovlecei, mazare, lamaie, menta, branza ricotta.
Ingrediente:
350g de tagliatelle
500g de dovlecei
190g de mazăre proaspătă sau congelată
coaja şi sucul de la 1 lămâie necerată
o mână frunze de mentă, tocate
250g de brânză ricotta
Mod de preparare:
Fierbeţi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Intre timp, tăiaţi dovleceii în beţişoare subţiri, de lungimea unui deget.
Când pastele mai au două minute până să fie gata, adăugaţi dovleceii şi mazărea, apoi lăsaţi pe foc până când se înmoaie. Scurgeţi-le şi răsturnaţi-le la loc în cratiţă.
Adăugaţi sucul de lămâie, coaja şi mare parte din cantitatea de mentă, apoi asezonaţi după gust.
Impărţiţi compoziţia în 4 boluri, adăugaţi în fiecare bulgăraşi mici de ricotta şi presăraţi restul de mentă.
O reteta de paste de casa cu emmentaler din: faina, oua, apa minerala, sare cu ierburi aromate, ceapa, unt, piper, boia de ardei si banza emmentaler. Ingrediente: 400 g făină 4 ouă cca 150 ml apă minerală sare cu ierburi aromate 250 g ceapă 3 linguri unt piper boia de ardei dulce 200 g brânză […]
O reteta simpla de paste cu mazare si menta din: taitei, sare, piper, praz, usturoi, ulei de masline, mazare, supa de legume, suc de lamaie si menta sau busuioc. Ingrediente: 400 g tăiţei subţiri sare, piper 2 fire de praz 2 căţei de usturoi 3 linguri ulei de măsline 250 g mazăre congelată 150 ml […]
Paste fara gluten cu masline din: paste fara gluten, ulei, mozzarella, rosii, masline, anghinare. Ingrediente: 150 g paste fără gluten 2 linguri ulei de măsline 8 mini bile de mozzarella 100 g roşii deshidratate 3 linguri măsline negre 75 g inimi de anghinare o mână bună de rucola Mod de preparare: Fierbe pastele în apă […]
Paste cu sparanghel din: paste, zucchini, usturoi, sparanghel, menta, branza, smantana, ulei, sare. Ingrediente: 250 g paste orecchiette 1 zucchini 2 căţei de usturoi 1 mănunchi de sparanghel 1 linguriţă de mentă uscată brânză cheddar 100 ml smântână de gătit ulei de măsline sare Mod de preparare: Fierbe pastele în apă clocotită cu sare […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.