Paste cu legume, şuncă şi ciuperci

Printeaza

Paste cu legume, şuncă şi ciuperci din: manatarci, morcovi, tulpini de praz, ceapa, ciuperci champignon, sunca, paste, unt, supa, sare, piper, smantana, lapte si oua.

Ingrediente:

  • 10 g mânătărci
  • 3 morcovi
  • 2 tulpini de praz
  • 1 ceapă
  • 400 g ciuperci champignon
  • 40 g şuncă
  • 350 g paste
  • 1 lingură unt
  • 100 ml supă
  • sare
  • piper
  • 250 g smântână
  • 150 ml lapte
  • 3 ouă

 

Mod de preparare:

Inmuiaţi mânătărcile în 75 ml apă. Pregătiţi legumele, ciuperci­le champignon şi ceapa, tăiaţi-le rondele, respectiv inele, iar şunca fâşii. Fierbeţi pastele în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Scurgeţi mânătărcile şi tocaţi-le. Colectaţi lichi­dul. Căliţi-le în unt împreună cu ceapa şi şunca.

Adăugaţi şi ciupercile cham­pignon, apoi morcovii. Stingeţi cu supă şi apa colectată de la mânătărci. Fierbeţi totul înăbuşit circa 5 minute.

Adăugaţi prazul, căliţi-l 2 minute apoi condimentaţi-l. Incorporaţi pastele şi puneţi-le în forma unsă cu grăsime.

încingeţi cuptorul la 200°C. Ameste­caţi smântână cu laptele, ouăle, sarea şi piperul.

Turnaţi amestecul peste su­fleu şi coaceţi-l cca. 35 de minute.

Paste cu legume, şuncă şi ciuperci

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.