Paste cu legume verzi
PrinteazaPaste cu legume verzi din: paste penne, mazare, bob, spanac, coaja de lamaie, zeama de lamaie, ulei de masline, frunze de menta, branza feta.
Ingrediente:
- 400 g paste penne
- 150 g mazare congelata
- 150 g bob congelat
- 100 g spanac
- zeama si coaja rasa de la 1 lamaie
- 2 linguri ulei de masline
- o mana de frunze de menta
- 200 g branza feta, sfaramata
Mod de preparare:
Intr-un vas pe foc pune apă cu sare la fiert şi în momentul cînd clocoteşte adaugă pastele.
După 10 minute adaugă mazărea şi bobul şi continuă să fierbi 4 min.
Pune spanacul în strecurătoare şi scurge pastele cu apa fierbinte deasupra – spanacul se va opări doar atât cât e necesar.
Pune din nou totul în vas şi adaugă zeama de lămâie, uleiul de măsline, trei sferturi din frunzele de mentă, brânza feta şi apoi amestecă.
Presară deasupra coaja de lămâie şi menta rămasă, apoi serveşte.
Paste cu legume verzi
Pofta buna!