Paste cu legume verzi

Printeaza

Paste cu legume verzi din: paste penne, mazare, bob, spanac, coaja de lamaie, zeama de lamaie, ulei de masline, frunze de menta, branza feta.

 

Ingrediente:

  • 400 g paste penne
  • 150 g mazare congelata
  • 150 g bob congelat
  • 100 g spanac
  • zeama si coaja rasa de la 1 lamaie
  • 2 linguri ulei de masline
  • o mana de frunze de menta
  • 200 g branza feta, sfaramata

 

Mod de preparare:

Intr-un vas pe foc pune apă cu sare la fiert şi în momentul cînd clocoteşte adaugă pastele.

După 10 minute adaugă mazărea şi bobul şi continuă să fierbi 4 min.

Pune spanacul în strecurătoare şi scurge pastele cu apa fierbinte deasupra – spanacul se va opări doar atât cât e necesar.

Pune din nou totul în vas şi adaugă zeama de lămâie, uleiul de măsline, trei sferturi din frunzele de mentă, brânza feta şi apoi amestecă.

Presară deasupra coaja de lămâie şi menta rămasă, apoi serveşte.

 

Paste cu legume verzi

Paste_cu_legume_verzi

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.