Paste cu legume

Printeaza

O reteta delicioasa de paste cu: ceapa rosie, fasole verde, ardei rosii, patrunjel, ulei de masline, sare, piper, lamaie, zahar.

Ingrediente:Paste cu legume

  • 300 g paste
  • 2 cepe roşii
  • 300 g fasole verde păstăi
  • 3 ardei roşii
  • o legătură pătrunjel
  • 3-4 linguri ulei de măsline
  • sare grunjoasă
  • piper măcinat
  • zeama de la o lămâie
  • o lingură zahăr

Mod de preparare:

Se pun pastele să fiarbă. Se spală ardeii capia şi se coc. Se scot şi se curăţă. Se trec prin jet de apă rece şi se taie feliute potrivite. Se alege şi se spală fasolea şi se dă în clocot până se înmoaie.

Se pun pastele într-un bol şi se amestecă cu fasolea fiartă, cu ceapa roşie tăiată solzişori, cu ardeii copţi.

Se stropesc cu vinegreta pregăti­tă în prealabil din sare, piper, otet si zahăr şi, spre sfârşit, se adaugă uleiul de măsline şi zeama de lămâie. Se serveşte cu pătrunjel.

Paste cu legume

Paste cu legume

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.