Paste cu leurdă

Printeaza

O reteta de paste cu leurda din: paste, frunze de leurda, bacon, ulei de masline, seminte de chimen, lamaie, sare si piper.

Ingrediente:Paste cu leurdă

  • 500 g paste
  • 300 g frunze de leurda (3-4 legaturi)
  • 250 g bacon
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 lingura seminte de chimen
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper proaspat macinat

 

Mod de preparare:

Fierbeţi pastele, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Scurgeţi-le de apă (păstraţi 3-4 linguri din apa în care au fiert).

Puneţi într-o tigaie uscată seminţele de chimen şi prăjiţi-le 1 minut la foc iute, amestecând mereu cu o lingură de lemn.

Adăugaţi uleiul şi lăsaţi tigaia la foc încă 1-2 minute, apoi adăugaţi fâşii dc bacon. Prăjiţi-le, luaţi vasul de pe foc şi turnaţi amestecul peste pastele scurse de apă.

Rupeţi frunzele de leurdă, spălate bine, în fâşii, stropiţi-le cu zeamă de lămâie amestecată cu 3 – 4 linguri de apă în care au fiert pastele şi apoi puneţi-le în vasul cu pastele.

Amestecaţi ingredientele şi presăraţi-le cu piper proaspăt măcinat înainte de servire.

Paste cu leurdă

Paste cu leurdă

Pofta buna!


Paste cu ficat

Paste umplute cu carne

Paste umplute cu carne din: paste scoici, carne de pui, ciuperci, leurda, ceapa, pasta de tomate, rosii, ardei, ardei iute, ulei, telemea, sare, piper, busuioc. Ingrediente: 200 g paste scoici mari 500 g carne de pui 200 g ciuperci 6 frunze de leurdă o ceapă albă o lingură cu pastă de tomate 4 roşii un […]

 

 

 

Incoming search terms:

  • paste cu leurda

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.