Paste fara gluten cu masline din: paste fara gluten, ulei, mozzarella, rosii, masline, anghinare. Ingrediente: 150 g paste fără gluten 2 linguri ulei de măsline 8 mini bile de mozzarella 100 g roşii deshidratate 3 linguri măsline negre 75 g inimi de anghinare o mână bună de rucola Mod de preparare: Fierbe pastele în apă […]
Paste cu masline si sos de legume
PrinteazaPaste cu masline si sos de legume din: paste, rosii, usturoi, zahar, ardei iute, parmezan, oregano, busuioc, ulei, sare.
- 300 paste
- 4 roşii
- 2 căţei de usturoi
- 1 linguriţă zahăr
- 1 ardei iute
- 30 g parmezan
- oregano
- busuioc
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Tai ceapa mărunt şi o căleşti în ulei, la foc mic. Speli roşiile, le dai pe râzătoare şi le adaugi peste ceapa tocată.
Pui zahărul şi puţină apă şi laşi sosul să fiarbă 10 minute. Adaugi bulionul, usturoiul pisat, ardeiul iute şi măslinele tocate.
Condimentezi cu oregano, busuioc, sare şi mai fierbi sosul încă 10 minute.
Fierbi pastele în apă clocotită cu sare 8-10 minute, le răstorni într-o strecurătoare şi le clăteşti sub jet de apă rece.
Le pui pe un platou, torni peste ele sosul picant de roşii şi presari puţin parmezan ras.
Paste cu masline si sos de legume
Pofta buna!
poate iti place si:
Salata de paste cu pui si masline
Salata de paste cu pui si masline din: paste, dovlecei, piept de pui, masline, ulei, rosii, sare, piper. Ingrediente: 300 g paste 1 dovlecel 300 g piept de pui fript 100 g măsline fără sâmburi • 1-2 linguri ulei 3-4 roşii uscate sare piper Mod de preparare: Pregăteşti pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj […]
Pofta buna!