Paste cu mazăre picantă

Printeaza

O reteta de paste cu mazare picanta din: ulei de masline, ceapa, seminte de chimen, usturoi, rosii cherry, sos picant, mazare, lamaie, penne, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Paste cu mazăre picantă

  • 30ml ulei de măsline
  • 6 cepe tăiate în jumătate
  • 20 g seminţe de chimen zdrobite
  • 3 căpăţâni de usturoi feliate
  • 300 g roşii cherry tăiate în jumătate
  • 20 ml sos picant
  • 400g mazăre
  • 1/2  lămâie
  • 500 g penne
  • 1 legătură de pătrunjel, tocat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incălzeşte uleiul într-o tigaie înaltă. Adaugă cepele şi căleşte-le uşor timp de 8 minute, până se înmoaie şi devin aurii. Presară chimenul şi usturoiul şi lasă pe foc încă 2 minute.

Pune roşiile în tigaie şi lasă-le timp de 5 minute. Adaugă sosul picant, mazărea, coaja şi sucul de lămâie. Asezonează cu sare, piper şi lasă pe foc încă 2-3 minute.

Intre timp, fierbe pastele după cum scrie pe pachet şi scurge-le. încorporează pastele în amestecul cu roşii şi amestecă până se întrepătrund.

Presară pătrunjelul tocat, amestecă şi apoi le poţi servi.

Paste cu mazăre picantă

Paste cu mazăre picantă

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.