Paste cu carne de vita, fasole si ciuperci din: paste, carne tocata de vita, telina cu tot cu frunze, ciuperci, morcov, fasole verde, ulei, sare, piper, oregano, bulion. Ingrediente: 300 g paste 300 g carne tocată de vită sau amestec 1/2 țelină cu tot cu frunze 100 g ciuperci tăiate felii 1 morcov mic 150 […]
Paste mediteraneene
PrinteazaPaste mediteraneene din: paste, ardei, dovlecei, rosii, unt, cascaval cedar, parmezan, patrunjel, sare grunjoasa si otet balsamic.
- un pachet paste
- 4 ardei
- 2-3 dovlecei
- 2 rosii
- 50 g unt
- 100 g cascaval Cedar
- 50 g parmezan
- o legatura patrunjel
- sare grunjoasa
- 1-2 lingurite otet balsamic
Mod de preparare:
Se pune apă într-o oală si se lasă să clocotească. Se pun pastele să fiarbă.
După aceea, se scot în sită si se dau prin jet de apă rece.
Separat, se curăţă si se spală legumele, se şterg, se taie felii potrivite si se călesc în sucul propriu.
Pastele se călesc în untul topit în prealabil.
Se pun pastele într-un bol, se presară sare, parmezan si se adaugă legumele coapte.
Se servesc cu caşcaval si se ornează cu pătrunjel proaspăt. Se stropesc cu otet balsamic, după preferinţă.
Paste mediteraneene
Pofta buna!
poate iti place si:
Paste cu carne de vita, fasole si ciuperci
Paste cu avocado și piept de pui
Paste cu avocado și piept de pui din: paste, avocado, piept de pui, usturoi, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper. Ingrediente: 500 g paste (fusilli, penne sau orice alt tip preferat) 2 avocado coapte, decojite și tăiate cubulețe 2 bucati piept de pui mari, tăiate cubulețe 2 căței de usturoi, mărunțiți 1/4 cană […]
Pofta buna!