Paste la minut
PrinteazaPaste la minut din: paste fainoase, ceapa, rosii, castraveti, ardei gras, ulei de masline, busuioc sau menta, ulei, sare si piper.
Ingrediente:
- 400 g paste făinoase
- 1 ceapă
- 250 g roşii
- 250 g castraveţi
- ardei gras
- 10 cl ulei de măsline
- 1 linguriţă de busuioc sau mentă
- 1 lingură de ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Infierbântaţi uleiul de măsline, puneţi legumele, sare, piper şi căliţi-le 5 minute.
Adăugaţi după gust mentă sau busuioc.
Separat, fierbeţi pastele în apă clocotită şi sărată în care aţi pus o lingură de ulei.
După 10 minute puneţi-le într-o strecurătoare şi lăsaţi-le să-şi elimine apa.
Continuaţi apoi cu legumele călite. Preparatul este gata.
Paste la minut
Pofta buna!