Paste multicolore

Printeaza

Paste multicolore

Paste multicolore

Ingrediente:

  • 1 pachet cu paste în două culori
  • 1 broccoli mic
  • 1 ardei gras
  • 1 castravete
  • 2 fire de sparanghel
  • 1 linguriţă cu unt
  • Pentru sos:
  • 50 g unt
  • 50 g făină
  • 350 ml supă de oase sau de legume
  • sare

Preparare:

Pune pastele la fiert în apă cu un praf de sare. Scurge-le bine şi clăteşte-le apoi cu apă rece din abundenţă. Separat, fierbe boccoli rupt bucheţele şi sparanghelul, bucăţi. Intre timp, topeşte untul, adaugă făina şi căleşte-o fără să o rumeneşti.

Stinge cu supa de oase sau de legume şi amestecă energic pentru a nu se forma cocoloaşe. Lasă să fiarbă 15-20 de minute, la foc domol. Potriveşte gustul de sare şi strecoară sosul astfel preparat printr-o sită deasă, încălzeşte pastele în puţin unt topit.

Amestecă-le apoi într-un castron cu broccoli, sparanghelul, ardeiul tăiat fâşii şi castravetele, rondele. Serveşte pastele cu sosul strecurat bine.

Paste multicolore.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi plac pastele foarte mult. O sa fac si eu reteta propusa de voi, mai ales ca are si broccoli.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.