Paste cu nuci şi soia

Printeaza

O reteta delicioasa de paste cu nuci si soia din: paste, soia, miez de nuca, ceapa, gogosari, ciuperci, suc de rosii, ulei de masline, piper, nucsoara si sare.

Ingrediente:Paste cu nuci şi soia

  • 400 g paste
  • 100 g soia granule
  • 100 g miez de nucă
  • 2–3 cepe mari
  • 2–3 gogoşari
  • 2–3 ciuperci mari
  • 500 ml suc de roşii
  • 2–3 linguri ulei de măsline
  • piper
  • nucşoară
  • sare

 

Mod de preparare:

Puneţi granulele de soia să se înmoaie în apă rece, iar după 20 de minute le fierbeţi timp de 10 minute, la foc mic, în apă cu sare şi condimente. Le scurgeţi şi le treceţi printr-un jet de apă rece.

Curăţaţi gogoşarii, ceapa şi ciupercile. Tăiaţi julien ceapa, gogoşarii şi ciupercile. Le căliţi în ulei, iar când s-au înmuiat, adăugaţi nucile prăjite şi mărunţite, soia, sucul de roşii şi condimente după gust. În timp ce sosul scade la foc mic, fierbeţi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

Aduceţi la masă pastele fierbinţi, împreună cu sosul de nuci şi soia.

Paste cu nuci şi soia

Paste cu nuci şi soia

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.