Paste cu nuci şi soia
PrinteazaO reteta delicioasa de paste cu nuci si soia din: paste, soia, miez de nuca, ceapa, gogosari, ciuperci, suc de rosii, ulei de masline, piper, nucsoara si sare.
- 400 g paste
- 100 g soia granule
- 100 g miez de nucă
- 2–3 cepe mari
- 2–3 gogoşari
- 2–3 ciuperci mari
- 500 ml suc de roşii
- 2–3 linguri ulei de măsline
- piper
- nucşoară
- sare
Mod de preparare:
Puneţi granulele de soia să se înmoaie în apă rece, iar după 20 de minute le fierbeţi timp de 10 minute, la foc mic, în apă cu sare şi condimente. Le scurgeţi şi le treceţi printr-un jet de apă rece.
Curăţaţi gogoşarii, ceapa şi ciupercile. Tăiaţi julien ceapa, gogoşarii şi ciupercile. Le căliţi în ulei, iar când s-au înmuiat, adăugaţi nucile prăjite şi mărunţite, soia, sucul de roşii şi condimente după gust. În timp ce sosul scade la foc mic, fierbeţi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj.
Aduceţi la masă pastele fierbinţi, împreună cu sosul de nuci şi soia.
Paste cu nuci şi soia
Pofta buna!