Paste cu nuci in sos

Printeaza

Paste cu nuci in sos din: ceapa, ulei de masline, cimbru, usturoi, nuci pecan, smantana, lapte, parmezan, sare, piper, paste.

Ingrediente: 

  • 3 cepe, feliate
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 4 fire cimbru
  • 1 cățel de usturoi, tocat
  • 100 gr nuci pecan, tocate
  • 250 ml smantana
  • ½ ceasca lapte
  • 40 gr parmezan ras
  • sare si piper
  • 400 g paste

 

Mod de preparare:

Paste cu nuci in sos: La foc mediu, intr-o cratita, adăugați uleiul de măsline, ceapa și cimbrul. Gatiti timp de 5 minute, amestecand din cand in cand. Apoi dati focul la mic si gatiti inca 4 minute.

Adăugați usturoiul, nucile, smântână și lapte. Se amestecă și apoi se adauga în blender. Adăugați parmezanul și amestecați. Adăugați sare și piper.

Gatiti pastele al dente. Adaugati apa in sos si amestecați pastele cu sosul și serviți cu nuci.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.