Paste cu nuci, usturoi si verdeata

Printeaza

Paste cu nuci, usturoi si verdeata din: spaghete, nuci, usturoi, ulei de masline, ceapa, lamaie, marar, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Paste_cu_nuci_usturoi_si_verdeata

  • 600 g spaghete
  • 200 g nuci
  • 5 catei de usturoi
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 1 lamaie
  • verdeata – marar si patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbeţi spaghetele în apă cu sare, timp de 8 -10 minute, apoi lăsaţi-le să se scurgă de apă.

Pisaţi nucile mai mare şi tăiaţi ceapa în felii mai groase. Căliţi-le împreună 5 minute, apoi adăugaţi usturoiul pisat mărunt.

Amestecati ingredientele, dacă mai este necesar. Aşezaţi pe farfurii spaghetele şi peste acestea amestecul de nuci.

Ornaţi cu verdeaţă. Presăraţi cu piper şi, opţional, stoarceti deasupra suc proaspăt de lămâie.

Paste cu nuci, usturoi si verdeata

Paste_cu_nuci_usturoi_si_verdeata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.