Paste cu nuci, usturoi si verdeata
PrinteazaPaste cu nuci, usturoi si verdeata din: spaghete, nuci, usturoi, ulei de masline, ceapa, lamaie, marar, patrunjel, sare, piper.
- 600 g spaghete
- 200 g nuci
- 5 catei de usturoi
- 50 ml ulei de masline
- 1 ceapa
- 1 lamaie
- verdeata – marar si patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbeţi spaghetele în apă cu sare, timp de 8 -10 minute, apoi lăsaţi-le să se scurgă de apă.
Pisaţi nucile mai mare şi tăiaţi ceapa în felii mai groase. Căliţi-le împreună 5 minute, apoi adăugaţi usturoiul pisat mărunt.
Amestecati ingredientele, dacă mai este necesar. Aşezaţi pe farfurii spaghetele şi peste acestea amestecul de nuci.
Ornaţi cu verdeaţă. Presăraţi cu piper şi, opţional, stoarceti deasupra suc proaspăt de lămâie.
Paste cu nuci, usturoi si verdeata
Pofta buna!