Paste cu nuci şi varză roşie

Printeaza

Paste cu nuci şi varză roşie: branza tofu, varza rosie, nuca, masline verzi, otet, mustar boabe, ceapa rosie, cimbru, sare, piper, stafide, migdale.

 

Ingrediente:

  • 500 g spaghete colorate
  • 300 g brânză tofu
  • o varză roşie mică
  • 100 g miez de nucă
  • 100 g măsline verz
  • 150 ml ulei de măsline
  • 60 ml oţet balsamic
  • o lin­gură muştar cu boabe
  • o ceapă roşie
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • stafide
  • migdale

 

Mod de preparare:

Spaghetele se fierb în apă cu sare, se trec printr-un jet de apă rece şi se pun într-o stre­curătoare.

Varza roşie se curăţă de frunzele veştede, se taie sfer­turi, se spală şi se scurge de apă.

Se taie fideluţă, se freacă puţin în mâini şi se pune într-un bol.

Se adaugă miezul de nucă tocat mărunt, măslinele verzi tăiate ron­dele potrivit de groase, ceapa roşie curăţată de foi şi tăiată peştişori.

Intr-un bol se omogenizează uleiul de măsline cu oţetul bal­samic, muştarul cu boabe, cim­bru, sare şi piper după gust.

Se amestecă bine cu un tel până se omogenizează, se toarnă peste ingredientele din bol şi se amestecă.

Se pun spaghetele în farfurii sub formă de cuib, se adaugă salata din bol în mijloc, se pun din loc în loc cubuleţe de brânză tofu şi se presară cimbru.

Paste cu nuci şi varză roşie

 

Paste Carbonara cu Smântână – Deliciu Italian Reinterpretat

Paste Carbonara cu Smântână – Deliciu Italian Reinterpretat din: paste, bacon, oua, smantana, parmezan, usturoi, sare, piper, patrunjel.   Ingrediente: 350g de paste (de preferat tagliatelle sau spaghetti) 200g de bacon tăiat cubulețe 2 ouă mari 150ml de smântână lichidă 50g de parmezan ras 2 căței de usturoi mărunțiți Sare și piper proaspăt măcinat, după […]

retete

Rețeta autentică de paste cu ulei de masline si peperoncino

Rețeta autentică de paste cu ulei de masline si peperoncino din: paste, ulei de masline extravirgin, usturoi, fulgi de ardei iute, sare, piper, patrunjel.   Ingrediente: 200g paste (de preferat spaghetti) 3 linguri ulei de măsline extravirgin 4 căței de usturoi, feliați subțiri 1/2 linguriță de fulgi de ardei iute (sau după gust) Sare și […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.