Vrăbioară de vitel cu paste din: vrabioara de vitel, paste, oua, telemea de oaie, ulei, unt, sare si piper. Ingrediente: 500 g vrabioara de vitel 600 g paste scurte 4 oua 150 g telemea de oaie 50 ml ulei 50 g unt sare piper Mod de preparare: Curăţaţi carnea de pieliţe şi tendoane, spălaţi-o […]
Paste cu orez salbatic, muschi de vitel si ciuperci
PrinteazaPaste cu orez salbatic, muschi de vitel si ciuperci din: tagliatelle de preferinţă verzi cu spanac, ulei, orez sălbatic, muşchi de viţel, sare, piper alb măcinat, ciuperci proaspete, roşii cherry
- 250 g tagliatelle, de preferinţă verzi, cu spanac
- 30 ml ulei
- 150 g orez sălbatic
- 300 g muşchi de viţel
- sare
- piper alb măcinat
- 200 g ciuperci proaspete
- 200 g roşii cherry
Mod de preparare:
Speli orezul, îl laşi să se înmoaie în apă rece 1/2 oră, după care îl fierbi respectând indicaţiile de pe plic, în circa 450 ml apă.
Fierbi şi pastele în apă uşor sărată, conform instrucţiunilor de pe ambalaj.
Cureţi ciupercile şi, dacă sunt mici, le laşi întregi, iar dacă sunt mari le tai în felii.
Incingi uleiul într-o tigaie şi căleşti ciupercile. După 2-3 minute, pui roşiile cherry întregi şi le mai laşi pe foc pentru câteva minute.
Ai grijă să nu se înmoaie roşiile şi nici să nu se spargă.
Scoţi ingredientele vegetale şi, în uleiul rămas, înăbuşi felii de muşchi de viţel.
După ce s-au pătruns şi le-ai scos pe o farfurie, le presari cu sare şi piper.
Pe fiecare farfurie, aşezi pastele cu orez, deasupra muşchiuleţul şi în mijloc ciupercile sotate.
Paste cu orez salbatic, muschi de vitel si ciuperci
Pofta buna!
poate iti place si:
Vrăbioară de vitel cu paste
Pofta buna!