Paste orzo cu verdeturi
PrinteazaPaste orzo cu verdeturi din: paste, spanac, stevie, salvie, busuioc, rozmarin, oregano, cimbru, ulei, otet, sare, piper.
- 3 căni paste orzo
- 1 cană frunze mici de spanac
- 2 frunze de ştevie
- 2 linguri busuioc proaspăt, tocat
- 1 linguriţă rozmarin proaspăt, tocat
- 1 linguriţă oregano proaspăt, tocat
- 1/2 linguriţă cimbru proaspăt, tocat
- 1/2 linguriţă salvie proaspătă, tocată
- 2 linguri pătrunjel proaspăt, tocat
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 lingură oţet balsamic
- 1 linguriţă suc de lămâie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbeţi pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj. Clătiţi-le în strecurătoare cu multă apă rece, lăsaţi-le să se scurgă bine. îndepărtaţi nervura groasă a frunzelor de ştevie, tăiaţi fideluţă frunzele.
Rupeţi bucăţi spanacul. Amestecaţi toate ingrediente şi serviţi imediat.
Pofta buna!