Spaghete picante cu parmezan din: ulei de masline, ceapa, rosii, ardei, spaghete, masline, sare, piper. Ingrediente: 2 linguri ulei de măsline 1 ceapa 2 conserve rosii 1/2 lingură ardei iute pisat sare şi piper 400 g spaghete 50 g măsline verzi parmezan Mod de preparare: Intr-o tigaie se încing 2 linguri ulei de măsline şi […]
Paste (penne) cu sunca si smantana
PrinteazaPaste cu sunca si smantana din: penne, sunca, ou, smantana, busuioc, cascaval, piper.
- un pachet paste
- 200 g şuncă
- 250 ml smântână
- un ou
- busuioc
- 4 felii caşcaval
- piper
Mod de preparare:
Pastele se pun la fiert.
Se bate oul cu smântână, sare şi piper şi se amestecă imediat cu pastele bine scurse. Se pun pastele într-un vas de cuptor, se aşază şunca şi deasupra caşcavalul.
Se lasă circa 20 de minute la cuptor. Se serveşte cu busuioc presarat deasupra.
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Paste la cuptor cu cascaval
Paste la cuptor cu cascaval din: penne, sunca, smantana, busuioc, cascaval. Ingrediente: un pachet penne 200 g şuncă 250 ml smântână un ou busuioc 4 felii caşcaval feliat piper Mod de preparare: Pastele se pun la fiert. Intre timp, se bate oul cu smântână, sare şi piper şi se amestecă imediat cu pastele bine scurse. […]
Paste picante cu spanac
Paste picante cu spanac din: spanac, ardei, paste, ulei, sare, piper, parmezan. Ingrediente: 300 g spanac 2 ardei iuţi 500 g paste scurte sare şi piper 4 linguri ulei de măsline 1 lingură cimbru uscat 75 g parmezan întreg Mod de preparare: Se spală spanacul. Ardeiul se taie pe lung şi se îndepărtează seminţele, […]
Pofta buna!