Paste cu peste la cuptor

Printeaza

O reteta de paste cu peste la cuptor din: paste, file de peste, smantana, oua, mozzarella, patrunjel, ulei de masline, usturoi, sare si piper.

Ingrediente:

  • 300 g paste scurte
  • 400 g file de peste
  • 100 ml smantana de gatit
  • 2 oua
  • 100 g mozzarella
  • 1 legatura patrunjel
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Puneţi la fiert într-un vas mai mare 3 litri de apă şi 1 lingu­riţă sare. Când apa începe să fiarbă în clocot, puneţi pastele şi fierbeţi-le conform instruc­ţiunilor de pe ambalaj. între timp, încingeţi într-o tigaie mai mare uleiul de măsline şi puneţi căţelul de usturoi.

Când acesta începe să se rume­nească, scoateţi-l şi puneţi în tigaie fiileul de peşte tăiat în cubuleţe. Prăjiţi-le la foc mic, întrorcându-le pe toate părţile până când se rumenesc bine. Scurgeţi pastele fierte de apă şi puneţi-leîn tigaia cu peşte. Amestecaţi prin răsturnare şi lăsaţi la foc mic 2-3 minute.

Răsturnaţi apoi pastele şi peştele într-o tavă adâncă. Amestecaţi într-un castron ouăle bătute cu smântână şi jumătate din legătrura de pătrunjel. Puneţi şi usturoiul tocat mărunt şi potriviţi de sare şi piper.

Turnaţi acest amestec în tavă peste paste şi peşte, iar deasupra puneţi mozzarela tăiată în cubuleţe. Puneţi tava în cuptorul încins şi coaceţi la foc potrivit circa 30 de minute.

Paste cu peste la cuptor

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • paste cu peste la cuptor

1 comentariu

  1. Bune pastele cu peste, foarte bune

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.