Paste picante cu dovleac
PrinteazaPaste picante cu dovleac din: penne, dovleac, ceapa, boia, nuca, ulei, patrunjel, sare, piper.
- 200 g penne
- 150 g dovleac
- 1 ceapă mică
- 1 linguriţă cu boia iute
- 1 lingură de nucă pisată
- ulei
- pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbe pastele în apă clocotită cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Rade şi căleşte dovleacul în puţin ulei, până se înmoaie, adaugă nuca pisată, boiaua, sarea, piperul.
Când pastele au fiert, scurge-le (fără să le treci prin jet de apă rece) şi pune-le peste amestecul de dovleac călit. Scoate-le într-o farfurie, presară pătrunjel şi serveşte-le calde.
Paste picante cu dovleac
Pofta buna!