Paste cu piept de curcan din: usturoi, ceapa, rozmarin, cimbru, piept de curcan, faina, ulei de masline, pasta de rosii, vin, rosii, paste, sare, piper.
Ingrediente:
3 căţei de usturoi
2 cepe
1 crenguţă de rozmarin
6 crenguţe de cimbru
500 g piept de curcan
2 linguri făină
4 linguri ulei de măsline
2 linguri pastă de roşii
100 ml vin roşu (sau supă)
1 cutie roşii (425 ml)
300 g paste late
sare
piper
Preparare:
Tăiaţi ceapa şi usturoiul felioare rotunde. Spălaţi rozmarinul şi cimbrul, apoi tocaţi-le mărunt.
Spălaţi pieptul de curcan, uscaţi-l cu un şervet de bucătărie şi tăiaţi-l oblic, în felii subţiri.
Amestecaţi-I cu verdeaţă şi făină.
Incingeţi uleiul într-o tigaie mare şi prăjiţi carnea câte 2 minute pe ambele părţi.
Adăugaţi usturoiul şi ceapa şi prăjiţi încă un minut, amestecând continuu.
Adăugaţi pasta de roşii, vinul şi roşiile la cutie şi lăsaţi totul să fiarbă la foc mic 10 minute.
Intre timp, fierbeţi pastele în apă cu sare.Carnea o sarati si o piperati.
Serviti-o impreuna cu pastele scurse si ornati mancarea dupa cum doriti.
Paste cu carne de curcan din: spaghete, legume, carne de curcan, oua, busuioc, usturoi. Ingrediente: 1 mâna de spaghete 200 g legume fierte 200 g carne tocată de curcan 6 ouă de prepeliţă 1 linguriţă legume deshidratate 1 linguriţă de ierburi mediteraneene uscate ulei cu aromă de busuioc 2 căţei de usturoi pătrunjel Mod […]
Salata de paste cu carne de curcan din: paste, ulei, rosii, ardei, piept de curcan, ceapa, morcovi, sare, piper, otet, smantana. Ingrediente: 500 g paste 8 linguri de ulei 5 roşii cherry 1 ardei gras galben 200 g piept de curcan afumat 3 fire de ceapă verde 2 morcovi sare piper 4 linguri de oţet […]
Paste cu carne de curcan si ciuperci din: ceapa, ulei, morcovi, telina, ciuperci, usturoi, curcan, sare, piper, oregano, fulgi de chili, nucsoara, seminte de fenicul, pasta de tomate, vin rosu, rosii, smantana, sos de soia, paste, dafin,parmezan, busuioc, patrunjel. Poate te intereseaza si: Paste cu ciuperci si parmezan Paste cu amestec de ciuperci si ardei […]
Paste cu piept de curcan si sos de lapte din: paste, ulei de masline, piept de curcan, sare, cimbru, ulei, vin alb, piper, unt, lapte, faina, nucsoara. Ingrediente: 1 pachet paste fettuccine 2 linguriţe ulei de măsline 500 g piept de curcan sare cimbru 50 ml ulei 150 ml vin alb dulce piper negru măcinat […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.