Paste cu piept de pui si sherry

Printeaza

Paste cu piept de pui si sherry din: paste, ulei de masline, piept de pui, piper, ciuperci, sherry, samantana, broccoli, branza feta.

 

Ingrediente:

  • 500 g paste de orice tip
  • 30 ml ulei de măsline
  • 4 piepţi de pui, tăiaţi fin
  • sare
  • piper proaspăt măcinat, după gust
  • 300 g ciuperci
  • 60 ml sherry
  • 500 ml smântână
  • 1 broccoli, rupt în bucheţele
  • 2 rotiţe de brânză feta, fărâmiţată

 

 Mod de preparare:

Fierbe pastele într-o oală mare cu apă cu sare dar lasă-le puţin tari.

In timp ce pastele fierb, încălzeşte uleiul într-o tigaie şi asezonează bucăţile de piept de pui cu sare şi piper.

Prăjeşte rapid până prind o culoare aurie şi se pătrund. Scoate puiul din tigaie.

Prăjeşte ciupercile în aceeaşi tigaie până se pătrund, adaugă sherry şi prăjeşte rapid până când majoritatea lichidului se evaporă.

Adaugă smântână şi lasă să dea în clocot.

Pune înapoi puiul şi fierbe totul la foc mic până când se îngroaşă sosul.

Adaugă broccoli în oala cu pastele care fierb, în ultimele 5 minute de fierbere.

Imediat ce pastele sunt făcute, scurge-le împreună cu broccoli şi adaugă-le în amestecul de pui, cu smântână şi ciuperci.

Amestecă bine, adaugă branza feta fărâmiţată şi serveşte.

 

Paste cu piept de pui si sherry

Paste_cu_piept_de_pui_si_sherry

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.