Paste cu piept de pui la tigaie
PrinteazaPaste cu piept de pui la tigaie din: paste farfalle, piept de pui, arde gras, unt, mazare, boia, piper alb, patrunjel.
Ingrediente:
- 400 g paste farfalle
- 400 g piept de pui
- 1 ardei gras galben
- 1 ardei gras rosu
- 100 g unt
- 200 g mazare
- boia
- piper alb macinat
- 1 legatura patrunjel verde
- sare
Mod de preparare Paste cu piept de pui la tigaie:
Pui la fiert pastele in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, le scurgi, dar pastrezi lichidul.
Cureti si speli ardeii grasi, ii tai cubulete si ii pui intr-un bol. Fierbi mazarea si o scurgi.
Speli pieptul de pui, il usuci pe servetele de bucatarie si il tai bucatele, incingi 50 g unt intr-o tigaie incapatoare, adaugi cubuletele de ardei gras si le calesti 2-3 minute.
Adaugi mazarea si mai lasi 3 minute. Pui legumele intr-un bol. Topesti in tigaie untul ramas si prajesti bucatile de pui.
Le condimentezi cu boia, piper alb si sare, dupa gust. Pui legumele calite din bol, pastele, 4-5 linguri lichid de la paste si lasi totul sa fiarba 5 minute.
Dai vasul deoparte si lasi sa se odihneasca. Servesti pastele ornate cu patrunjel tocat.
Pofta buna!
Nu prea se combina pastele cu pui.