Paste cu piept de pui la tigaie

Printeaza

Paste cu piept de pui la tigaie din: paste farfalle, piept de pui, arde gras, unt, mazare, boia, piper alb, patrunjel.

 

Ingrediente: 

  • 400 g paste farfalle
  • 400 g piept de pui
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras rosu
  • 100 g unt
  • 200 g mazare
  • boia
  • piper alb macinat
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare

 

Mod de preparare Paste cu piept de pui la tigaie:

Pui la fiert pastele in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, le scurgi, dar pastrezi lichidul.

Cureti si speli ardeii grasi, ii tai cubulete si ii pui intr-un bol. Fierbi mazarea si o scurgi.

Speli pieptul de pui, il usuci pe servetele de bucatarie si il tai bucatele, incingi 50 g unt intr-o tigaie incapatoare, adaugi cubuletele de ardei gras si le calesti 2-3 minute.

Adaugi mazarea si mai lasi 3 minute. Pui legumele intr-un bol. Topesti in tigaie untul ramas si prajesti bucatile de pui.

Le condimentezi cu boia, piper alb si sare, dupa gust. Pui legumele calite din bol, pastele, 4-5 linguri lichid de la paste si lasi totul sa fiarba 5 minute.

Dai vasul deoparte si lasi sa se odihneasca. Servesti pastele ornate cu patrunjel tocat.

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Nu prea se combina pastele cu pui.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.