Paste cu piept de pui – usor de preparat
PrinteazaPaste cu piept de pui: paste-scoici, piept de pui, suc de rosii, sare, piper, patrunjel verde, ulei.
- 1 pungă de paste scoici
- 2 bucăţi piept de pui dezosat
- suc de rosii
- sare
- piper
- pătrunjel verde
- 5-6 linguri ulei
Mod de preparare:
Intr-o oală pui la fiert pieptul de pui şi apă mai multă. Laşi să fiarbă 25-30 de minute, după aceea îl scoţi cu o paletă şi îl laşi puţin la răcit. în zeama rămasă, pui pastele – scoici la fiert, cu puţină sare, timp de 20 de minute.
Amesteci din când în când cu o paletă să nu se lipească.
Tai pieptul de pui cubuleţe şi-l pui într-o cratiţă cu 5-6 linguri de ulei sau cu 1 cub de unt.
Căleşti totul timp de 5 minute. Amesteci scoicile scurse de zeamă cu bucăţelele de piept de pui şi cu uleiul ce a rămas în tigaie.
Pui puţin piper şi ornezi cu pătrunjel verde.
Serveşti pastele cât sunt calde, cu sau fără sos de rosii.
Paste cu piept de pui
Pofta buna!