Paste cu carne de vita, fasole si ciuperci din: paste, carne tocata de vita, telina cu tot cu frunze, ciuperci, morcov, fasole verde, ulei, sare, piper, oregano, bulion. Ingrediente: 300 g paste 300 g carne tocată de vită sau amestec 1/2 țelină cu tot cu frunze 100 g ciuperci tăiate felii 1 morcov mic 150 […]
Paste cu sos de carne de vita din: paste, carne de vita, ceapa, oregano, cimbru, suc de rosii, parmezan, vin, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 500 g paste (rigatoni, spaghete, penne) Pentru sos: 500 g carne de vită tocată 1 morcov 2 cepe 1/2 linguriţă oregano 1/2 linguriţă cimbru 2 linguri parmezan 1/2 cană de vin […]
Carne de vita cu paste din: carne de vita, ulei, usturoi, ceapa, faina, salvie, rozmarin, pasta de rosii, piper, vin, patrunjel. Ingrediente: 1 kg carne de vită 50 ml ulei 2 căţei de usturoi 1 ceapă 2 linguriţe făină 1 lingură salvie 1 lingura rozmarin 5 linguri pastă de roşii 1 linguriţă piper măcinat 250 ml […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.