Paste cu creveți în sos cremos de usturoi și lămâie din: paste, creveti, ulei de masline, usturoi, suc de lamaie, smantana, sare, piper, parmezan, patrunjel. Este o rețetă savuroasă și ușor de preparat, perfectă pentru o cină specială sau o ocazie specială. Această combinație delicioasă de paste cu creveți, usturoi, lămâie și smântână lichidă oferă […]
Paste cu porumb, pui si ceapa
PrinteazaPaste cu porumb, pui si ceapa din: piept de pui, pasta fainoase, smantana, porumb dulce, ceapa rosie, sare, piper, ulei, zahar, frunze de patrunjel.
- 300 g piept de pui dezosat
- 400 g pasta fainoase, de preferinta integrale
- 300 g smantana
- 1 conserva (200 g) porumb dulce
- 1 ceapa rosie
- sare
- piper negru macinat
- 2 linguri ulei
- 1 lingura zahar
- 1/2 lingurita frunze de patrunjel
Mod de preparare:
Fierbi pastele în apă uşor sărată, urmând instrucţiunile de pe ambalaj.
Când sunt gata, le strecori şi le treci prin jet de apă rece. Speli carnea şi o tai în fâşii subţiri sau în cuburi
. Cureţi ceapa, o tai mărunt şi o căleşti în ulei.
Presari zahărul şi cubuleţele de piept de pui, puţină sare şi piper.
Picuri câte puţină apă şi continui să înăbuşi carnea pentru 10-15 minute, la foc mediu, amestecând periodic.
Scurgi boabele de porumb din conservă şi pastele fierte.
Le adaugi în vasul în care ai călit ingredientele, amesteci cu smântână, 1/2 din frunzele de pătrunjel tocate, sare şi piper după gust. Decorezi cu frunzele de pătrunjel.
Paste cu porumb, pui si ceapa
Pofta buna!
Paste Carbonara Italianești din: spaghete, pancetta, usturoi, oua, parmezan, pecorino romano, sare, piper, frunze de patrunjel. Ingrediente: 350g de spaghete sau fettuccine 150g de pancetta sau slănină tăiată cubulețe 2 căței de usturoi, tocați fin 3 ouă mari 1 ceașcă de parmezan ras 1 ceașcă de pecorino romano ras Sare și piper negru proaspăt […]
Pofta buna!