Paste Primavera
PrinteazaPaste primavera din: sos bologneze, unt, ceapa, usturoi, conopida, broccoli, dovlecel, morcov, branza romano si paste.
Ingrediente:
- un borcan de sos bolognese
- 125 g unt
- o ceapă de mărime medie, tocată
- un căţel de usturoi, tocat
- 150 g conopidă
- 150 g broccoli
- un dovlecel de mărime medie tăiat pai
- un morcov mare, tăiat pai
- 50 g brânză Romano rasă
- 350 g paste
Mod de preparare:
Paste Primavera: Incălzeşte o tigaie adâncă (wok) la foc mediu. Pune.în ea untul, ceapa şi usturoiul şi sotează două minute, până se înmoaie ceapa. Adaugă conopida, dovlecelul, broccoli si morcovul şi amestecă pe foc alte două minute.
Adaugă sosul bolognese şi lasă să fiarbă şi să scadă puţin. Asezonează după gust, cu sare şi piper, apoi pune în wok pastele şi amestecă bine cu legumele.
Ultima se pune brânza rasă. Acoperă wokul şi lasă-l la cald o jumătate de oră, apoi poţi servi pastele.
Poftă bună!