Paste cu pui, branza si spanac
PrinteazaO reteta de paste cu pui, branza si spanac din: paste, carne tocata de pui, spanac, usturoi, ulei de masline, branza ricotta, mozzarella, ou, maioneza, sos de tomate, parmezan, sare si piper.
- 200 grame paste in forma de melc
- 600 grame carne tocata de pui
- 200 grame spanac tocat
- 1 catel de usturoi tocat
- 20 ml ulei de masline
- 200 grame branza ricotta
- 200 grame mozzarella
- 1 ou
- 10 grame maioneza
- 500 grame sos de tomate
- 100 grame parmezan ras
- sare
- piper
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 200 de grade. Fierbe pastele si apoi scurge-le cand sunt gata. Intr-un bol amesteca spanacul cu carnea de pui. Caleste usturoiul intr-o tigaie incinsa si adauga apoi amestecul de carne si lasa pe foc 5 minute.
Intr-un bol amesteca ricotta cu mozzarella, oul, maioneza, sarea si piperul. Adauga apoi carnea si amesteca bine. Unge o tava termorezistenta cu putin unt. Toarna in tava o cana de sos de tomate.
Umple apoi pastele melc cu umplutura si aseaza in tava. Toarna pe deasupra restul de sos si presara parmezanul. Da tava la cuptor pentru 40 de minute. Pastele cu pui, branza si spanac se servesc ca atare.
Paste cu pui, branza si spanac
Pofta buna!