Paste cu pui si fasole pastai
PrinteazaPaste cu pui si fasole pastai din: spaghete, piept de pui, fasole pastai, supa de pui, ulei, boia, sare.
- o punga spaghete sau alte paste
- un piept intreg de pui
- 200 g fasole pastai
- 100 ml supa de pui
- 2 linguri ulei
- o lingurita boia dulce sau iute, dupa gust
- sare
Mod de preparare:
Fasolea pastai se trece sub un jet de apa si se lasa la scurs. Carnea se spala si se taie cuburi. Intr-o tigaie cu ulei se pune carnea sa se rumeneasca uniform si dupa ce s-a schimbat culoarea, se presara sare si boia.
Se toarna 100 ml supa de pui si se lasa la fiert pana ce scade.
Intre timp, se fierb pastele, se scurg si se pun in tigaie. Se adauga si fasolea si se mai lasa impreuna, amestecand continuu, aproximativ 5 minute.
Paste cu pui si fasole pastai
Pofta buna!