Paste cu pui si sos

Printeaza

Paste cu pui si sos din: paste, ceapa, pasta de rosii, rosii, piept de pui, ulei, sare, piper, verdeata.

Ingrediente:

  • o pungă paste
  • o ceapă
  • 2 linguri pastă de roşii sau bulion
  • 2 roşii în bulion
  • 1/2 piept de pui
  • 3 linguri de ulei
  • verdeaţă, după gust
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Paste cu pui si sos: Ceapa tăiată mărunt se pune la călit în ulei şi se presară cu sare. Când începe să se înmoaie, se adaugă carnea tăiată mărunt şi se lasă până ce se albeşte complet.

Se pun roşiile cuburi, bulionul desfăcut cu puţină apă, sare, piper şi se lasă la fiert. Se fierb şi pastele separat, se scurg şi se pun în tigaia cu sos.

Se amestecă şi se aduc la masă cu verdeaţă.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.