Paste quattro formaggi
PrinteazaPaste quattro formaggi din: paste, unt, smantana, parmezan, gorgonzola, cascaval, mozzarella, patrunjel, rosie si sare.
- 400 g paste
- 60 g unt
- 2 linguri smantana
- 60 g parmezan
- 60 g gorgonzola
- 100 g cascaval
- 100 g mozzarella
- patrunjel
- rosie
- sare
Mod de preparare:
Fierbe pastele în apă cu sare. între timp, taie gorgonzola, mozzarella şi caşcavalul cubuleţe. Separat, topeşte untul. Adaugă jumătate din cantitatea de smântână. Pune pastele scurse şi amestecă uşor. După câteva minute pune brânzeturile, restul de smântână şi parmezanul ras.
Serveşte-le cât sunt fierbinţi, cu pătrunjel tocat fin şi puţin parmezan ras deasupra. Sunt delicoase dacă adaugi câteva cubuleţe de roşie!
Paste quattro formaggi
Pofta buna!