Castraveți Murați în oțet și Sare din: castraveti, apa, otet, sare, usturoi, frunze de dafin, boabe de piper negru, seminte de mustar, zahar. Murăturile reprezintă legume sau fructe care sunt conservate prin procesul de fermentare sau marinare într-o soluție de apă, sare și uneori oțet. Muraturi – Beneficiile muraturilor pentru sanatate Ingrediente: 1 kg […]
Paste cu raci
PrinteazaPaste cu raci din: spaghete, sare, rosii, ceapa, usturoi, cozi de raci, unt, smantana, piper, frunze de ruccola.
Ingrediente:
- 400 g spaghete
- sare
- 2 rosii
- 1 ceapa
- 1 catel de usturoi
- 300 g cozi de raci
- 1 lingura unt
- 100 g smantana dulce
- 100 g smantana fermentata
- piper
- cateva frunze de ruccola
Mod de preparare:
Paste cu raci: Spaghetele se fierb al dente intr-o cantitate mare de apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj.
spală roşiile, se taie sferturi, se curăţă de cotoare şi seminţe şi pulpa se taie cuburi. Ceapa şi usturoiul se curăţă şi se toacă.
se spală cozile de raci şi se şterg. 2 Se încinge untul într-o tigaie mare şi se călesc ceapa şi usturoiul.
adaugă carnea de rac şi se căleşte 2 minute, amestecând. Se adaugă roşiile şi se călesc puţin împreună.
toarnă smântână şi se lasă să fiarbă 2 min. Se potriveşte sosul de sare şi piper. e spală frunzele de ruccola, se şterg şi se taie fâşii; se amestecă în sos.
scurg pastele şi se amestecă împreună cu sosul de raci.
Paste cu raci
Pofta buna!
Cura cu piersici. Piersicile sunt fructe delicioase și populare, cunoscute pentru gustul lor dulce și aroma lor plăcută. Aceste fructe provin de la specia Prunus persica și sunt originare din China, de unde au fost aduse în Europa și în alte părți ale lumii în timpul marilor rute comerciale.Iată tot ce trebuie să știți despre […]
Eheeee, cu racii aia e o problema mare