Paste ravioli cu broccoli si parmezan

Printeaza

Paste ravioli cu broccoli si parmezan din: paste, broccoli, lapte, oua, sare, piper, legume.

Ingrediente:Paste ravioli cu broccoli si parmezan

  • 500 g broccoli
  • 200 g parmezan
  • 4 ouă
  • 100 ml lapte
  • 250 g paste ravioli cu carne
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano
  • 1 lingură legume deshidratate
  • 1 linguriţă ulei

 

Mod de preparare:

Broccoli se fierbe în apă cu legume deshidratate până se înmoaie puţin, apoi se scurge bine de apă. Separat se fierb pastele în apă puţin sărată, în care se adaugă şi o linguriţă de ulei, respectând timpul indicat pe ambalaj.

Când sunt fierte suficient, se pun pastele într-o strecurătoare şi se clătesc cu apă rece, apoi se scurg. Parmezanul se rade mărunt.

Intr-o tavă de chec se aşază un strat de parmezan ras, un strat de ravioli, apoi broccoli. Se condimentează după gust cu busuioc şi oregano, apoi se aşază un nou strat de parmezan ras, ravioli şi broccoli.

Intr-un bol se bat ouăle cu sare şi piper, apoi se adaugă şi laptele. Se omogenizează bine şi se toarnă în tavă, peste stratul de parmezan. Se coace în cuptorul preîncălzit cca 30 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.