Paste Rigatoni cu Sos de Roșii și Busuioc din: paste rigatoni, rosii, usturoi, busuioc, ulei, sare, piper, parmezan. Descoperă plăcerea simplă și autentică a bucătăriei italiene cu această rețetă de rigatoni. Această combinație perfectă între textura fermă a pastelor rigatoni și prospețimea unui sos de roșii aromatizat cu usturoi și busuioc proaspăt este un tribut […]
Paste cu rosii cherry picante
PrinteazaPaste cu rosii cherry picante din: paste, rosii cherry, ceapa, usturoi, ansoa, masline, nuca, capere, pesmet, cimbru uscat, ulei de masline, parmezan, sare, piper.
Ingrediente:
- 400 g paste
- 500 g rosii cherry
- o ceapa
- doi catei de usturoi
- 8 fileuri de ansoa
- 50 g masline negre feliate
- 50 g miez de nuca
- o lingura cu capere
- 50 g pesmet
- o lingura cu cimbru uscat
- 100 ml ulei de masline
- 100 g parmezan
- sare
- piper
Mod de preparare:
Rosiile se spala, li se taie cate un capacel, se indeparteaza mijlocul la fiecare si se condimenteaza.
Se asaza pe un platou cu partea taiata in jos si se lasa sa se scurga. Ceapa si usturoiul se curata de foi, se spala si se toaca marunt.
Miezul de nuca se prajeste, se toaca marunt si se pune intr-un bol.
Se adauga ceapa si usturoiul, fileurile de ansoa tocate marunt, maslinele tocate, patrunjel tocat, sare si piper.
Se amesteca totul bine ca sa se incorporeze toate ingredientele, se umplu rosiile si se asaza intr-o tava stropita cu ulei.
Se stropesc si rosiile cu ulei, se introduce tava in cuptor si se coc la foc mediu 10-15 de minute.
Pastele se fierb in apa cu sare, se scurg si se pun in farfurii. Se asaza din loc in loc rosiile fierbinti, se presara cu parmezan ras, cimbru, caperele intregi sau tocate si se servesc imediat.
Paste cu rosii cherry picante
Paste cu Rucola și Roșii Cherry: Cină Rapidă
Paste cu Rucola și Roșii Cherry: Cină Rapidă din: paste, rosii cherry, rucola, usturoi, ulei de masline, parmezan, sare, piper. Savurați simplitatea și gustul cu această rețetă de paste cu rucola, un fel de mâncare ușor și rapid, perfect pentru o cină de vară sau pentru zilele aglomerate. Combinația de paste al dente, rucola picantă, […]
Pofta buna!